Cursussen

Numerologie Sheila Nelwan

Cursus numerologie

Numerologie is de kennis der getallen zoals die al eeuwen geleden door grote wijsgeren werd toegepast.

Numerologie verschaft je een beter inzicht in jezelf en de mensen in je directe omgeving. Het maakt duidelijk waarom bijvoorbeeld je kinderen zijn zoals ze zijn en waarom ze op een bepaalde manier reageren.

Numerologie kan je ook helpen bij je weg naar volwassenheid, of bij het maken van belangrijke keuzes. Je leert het “wezen” in de ander te zien – dit creëert begrip en een betere onderlinge verstandhouding met de mensen om je heen.

In de cursus leer je onder meer waar je op moet letten bij een eventuele beroepskeuze, hoe je jouw persoonlijk jaar kunt uitrekenen, wat universele dagen zijn en hoe je relaties kunt berekenen en “ontcijferen”. 

Als je je langere tijd met numerologie bezighoudt, zie je niet alleen slechts getallen, maar voel je tevens de esoterische waarde ervan. De getallen gaan dan als geleider fungeren en geven beelden die betrekking hebben op het leven van de persoon waarvoor de getallen worden ‘gelezen’.

Kosten

De cursus numerologie duurt vier dagen en kost € 450,-
Je kunt je inschrijven via het inschrijfformulier.

Cursus data 2024

In het najaar; data nog niet bekend.


Workshops

Praktijkgerichte workshops: 

  • Stress en hormonen in balans mbv voeding en neurotransmitterprofiel uitwerking.
  • Persoonlijke berekening van Dr Schussler celzouten met behulp van astrologische gegevens. (Astrologische kennis is niet noodzakelijk.)

Kosten

Beide workshops duren een dag en kosten € 95,-
Je kunt je inschrijven via het inschrijfformulier.


Quote Inzicht over Sheila Nelwan

QUOTE

“Het fijne van Sheila is dat ze niet alleen theoretische kennis doceert maar ook groot inzicht heeft in de menselijke geest. Ze weet waar de schoen wringt, vertelt dat helder en bondig en geeft en passant oplossingen die oppeppen en moed geven.”

Anitsa Kronenberg – interview INZICHT