Coaching

Bij het coachen maakt Sheila Nelwan in haar praktijk gebruik van het driehoekmodel uit de toegepaste kinesiologie.

De ene zijde staat symbool voor structuur, de fysieke gesteldheid van de mens, de soma. Door middel van voetreflexzonemassage bekijkt Sheila hoe het met de stofwisseling en spijsvertering is gesteld. Een verstoorde spijsvertering kan een belangrijke oorzaak zijn van gezondheidsproblemen.

De tweede zijde van de driehoek staat voor de chemie, ofwel alles wat je aan het fysieke lichaam toevoegt. Met haar orthomoleculaire kennis kan een verstoord evenwicht worden achterhaald. En met een persoonlijk voedingsadvies worden aangepakt. Eventueel aangevuld met voedingssupplementen.
– Ook de oorzaak van allergieën kan worden achterhaald.

De derde zijde reflecteert de psyche van de mens, de emotionele situatie.
– Sheila gebruikt een aantal beproefde kinesiologische technieken (o.a. NEI, BBEI, Barometer, Inner Child therapie) om inzicht te krijgen, te steunen en te corrigeren.
– Tevens gebruikt Sheila numerologie als invalshoek om bewustwording te genereren van ieders persoonlijke krachten en passies.
– Tot slot beëindigt Sheila de sessie met een Bach bloesemremedies om het geheel te vervolmaken.

Deze manier van werken leidt tot vertrouwen en energie, het gevoel van eigenwaarde wordt versterkt.
Een stevig gefundeerde driehoek staat garant voor een mens in balans met zin in het leven !

Kosten

Kosten zijn € 98,- voor een coaching van anderhalf uur.
Mail of bel voor een afspraak 020 664 42 44


Quote Reiki Centrum over Sheila Nelwan

QUOTE

“Een behandeling ondergaan bij Sheila is een ervaring op zich. Het zijn de zorg en de persoonlijke aandacht die het meest in het oog springen. Haar combinatie van onuitputtelijk optimisme, humor en vakkennis ondergaan mensen alsof het de meest vanzelfsprekende zaak van de wereld is.
De combinatie van grote vakkennis, inzicht en veelzijdigheid kunnen niet verhullen dat het belangrijkste element in haar werk als coach en als lerares de paranormale en intuïtieve kwaliteiten zijn, die er steeds voor zorgen dat alle elementen precies daar samenkomen waar ze nodig zijn en waar het probleem moet worden aangepakt.
Het is Sheila’s unieke levenswerk om een duizelingwekkende hoeveelheid kennis over healing in zich op te nemen, te verwerken en door te geven. Om uiteindelijk tot de conclusie te komen dat het leven eenvoudig en uniek is, niet te vangen in welke kennis dan ook.
Het is haar grote passie en ze beschouwt het als haar levenswerk om het leven van alle kanten te benaderen. De verdieping die Sheila in haar werk en persoonlijke leven zocht hield gelijke tred met de vele cursussen en opleidingen die ze volgde. De kennis die ze daarbij opdeed wist ze te integreren tot een unieke methode en behandelwijze.”

Ruth Breuer – Interview Reiki Centrum