Consult

Consult Sheila Nelwan

De duur van een compleet consult is circa anderhalf uur.

Tijdens de behandeling controleert Sheila of ‘de driehoek’ in ieder mens in balans is: Het fysieke gedeelte wordt gebalanceerd door middel van voetreflexzonemassage.

Met gebruik van toegepaste kinesiologie wordt de chemie met behulp van voedingsadviezen en vitamine- en mineraalhuishouding geanalyseerd en zonodig ondersteund.

De emotionele gesteldheid van de cliënt wordt ook door middel van toegepaste kinesiologienumerologie en Bach bloesemremedies gecontroleerd en zo mogelijk versterkt.

Tevens is er weer ruimte voor persoonlijke Astrologische jaarprognoses. Een concrete jaarprognose geeft een overzicht per maand wat betreft omstandigheden die dat komend jaar verwacht kunnen worden. Het geeft een aanwijzing waar de nadruk op zal liggen dat jaar en welke uitdagingen er op je pad kunnen komen. Dit kan je een ondersteuning bieden bij het maken van bewuste keuzes in geval van vragen betreffende werk of persoonlijke  relaties. 

Kosten

Kosten zijn € 98,- voor een compleet consult van anderhalf uur.
Mail of bel voor een afspraak 020 664 42 44

Praktijk Sheila Nelwan

Quote Santé over Sheila Nelwan

QUOTE

“Na een voetreflexbehandeling doet Sheila nog wat spiertesten en mijn verwondering en respect stijgen. Ik heb het gevoel alsof ik net een algehele APK keuring heb ondergaan. Het leven is soms te wonderlijk om te begrijpen, zeker als je net besloten had om heel kritisch te zijn.”

Mabel van Dungen – Santé